Orimpex voor Teamwerk en Kennis


We creëren graag waarde voor onze klanten door het opbouwen van niet alleen lange maar ook samenwerkende relaties. Zonder enige verplichtingen denkt het team van Orimpex graag met u mee, om uw collectie kleding en/of textielproducten op de meest optimale manier te realiseren: zowel bij de kennismaking en eerste doorloop van uw collectie in onze showroom in De Meern, als bij de realisatie van uw monsters en productie in Izmir.


Advies & Consult    


We hebben een brede ervaring en service met betrekking tot de volgende punten:

  • Alle technische aspecten van het produceren van kleding en textielproducten
  • Het maken van patronen aan de hand van uw schetsen en tekeningen
  • Logistiek en douaneverklaringen


Uw Ontwerp en het maken van Patronen


Een goed ontwerp vraagt om een goed patroon, voor het waarborgen van het draagcomfort en de uitstraling van de kleding en/of textielproducten. Uw ontwerp is bij ons in goede handen. Ons team bestaat uit bevlogen professionals en onze productiefaciliteit maakt het mogelijk om een grote variëteit aan ontwerpen voor u te realiseren. Van comfortabele badjassen tot elegante damespantalons… We maken het allemaal!

Als extra service kunnen wij patronen en maattabellen maken aan de hand van uw ontwerptekening, schetsen en illustraties. Tegen een kleine vergoeding maken wij een sample, zodat u zelf kan controleren of het patroon en de maat inderdaad met uw ontwerpwensen overeenkomen.

Heeft u al patronen en maattabellen van uw ontwerpen? Dan kunnen wij direct aan de slag en tegen een kleine vergoeding een productiesample voor u maken ter controle en bevestiging.


Productie-aantallen


Momenteel hebben we een capaciteit van 50.000 artikelen per maand. We bedienen grote private label klanten, maar door onze flexibiliteit verwelkomen we ook kleine en startende private labels. Voor vragen over aantallen en minimumafname van productie orders, kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek!


Logistiek en douaneverklaringen


Als Turks-Nederlands bedrijf met een bedrijfspand in Nederland voor o.a. de bevoorrading, kunnen wij u voorzien van een Nederlandse factuur en het transport naar Nederland met bijbehorende douaneverklaringen volledig voor u verzorgen.

Door gebruik te maken van ons gecombineerd transport, kunnen wij u voordelige transportkosten berekenen. Gecombineerd transport houdt in dat wij orders van diverse klanten verzamelen en gezamenlijk transporteren, waardoor de kosten kunnen worden verdeeld. Als u zich enige flexibiliteit in de afleverdatum kan veroorloven, kunt u hier uw voordeel mee doen.


Certificaten


Al onze producten zijn gecertificeerd door de Control Union voor de Global Organic Textile Standard (GOTS), de Organic Exchange 100 Standard (OE100) en de Organic Exchange Blended Standard. Al uw producten zullen dan ook worden voorzien van een hangtag met certificatienummer.

Orimpex Tekstil
Orimpex Tekstil

Contact

Orimpex Tekstil

Orimpex Organic Textiles

AOSB 10040 sok No:28

Çiğli - İZMİR / TURKEY

+90 0( 232 ) 431 02 76

info@orimpex.com.tr

NAAM *
TELEFON *
EMAIL *
ADRES *
LAND *
ONDERWERPEN *
WEBSITE
Volg Ons Op Sociale Media