Over OrimpexOrimpex BV is een Nederlands-Turks bedrijf, gespecialiseerd in de productie van biologisch katoenen en bamboe baby-, dames- en herenkleding. In Izmir, West-Turkije, hebben wij onze eigen productie faciliteit. Izmir ligt midden in het Egeïsche gebied, dat bekend is om zijn lange, zachte en sterke katoenvezels. Met de katoenvelden om de hoek, is Izmir dus de perfecte locatie!

Wij hanteren de hoogste standaarden voor biologische certificering. Zo zijn we gecertificeerd door de Control Union voor Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Exchange 100 Standard (OE100) en Organic Exchange Blended Standard.

Orimpex is begonnen in 2007 en met jaarlijkse verdubbelingen van onze activiteiten zijn we vanaf 2010 uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende producenten op het gebied van biologisch katoenen, bamboe en Tencil kleding. De huidige productiecapaciteit van Orimpex is 50.000 artikelen per maand. Alle productiestappen, zoals het snijden, naaien, kwaliteitscontrole, en verpakken gebeuren in huis door gekwalificeerd, getraind en gepassioneerd personeel. Al onze leveranciers voor biologische stof, prints en borduurwerken zijn zorgvuldig geselecteerd en net als wij GOTS-gecertificeerd.

Midden in Nederland, in De Meern, hebben wij sinds 2012 ook een bedrijfspand. Vanaf hier behartigen we de logistieke service voor onze klanten. Ook bent u uitgenodigd om hier met ons een afspraak te maken. We zullen u graag ontvangen in onze showroom en informatie verstrekken over de mogelijkheden en prijzen om uw collectie te produceren.


Ons team


Het team van Orimpex is rijk aan kennis en ervaring in textiel, productietechnieken, prints, borduurwerk en alle facetten van het produceren van uw collectie kleding en/of textielproducten. Ons bedrijf blijft groeien en is op de hoogte van de laatste trends en technieken in textielproductie. Zo ervaren we ook dat de vraag naar biologische katoenen en bamboe kleding blijft groeien.


Onze missie


We zijn een dynamisch en milieuvriendelijk bedrijf. Wij willen bijdragen aan een schone en veilige aarde voor onze kinderen en de volgende generaties. Om die reden kiezen wij voor gecertificeerde biologische producten, zodat wij produceren op een duurzame en milieuvriendelijke manier: zonder gebruik te maken van chemicaliën die onze natuur en grondwater vervuilen, en de gezondheid van de katoenboeren schaadt.

Wij geloven in textielproducten die geproduceerd zijn onder milieuvriendelijke, duurzame en gezonde omstandigheden zonder dat het afdoet aan de kwaliteit. Onze biologische producten worden zelfs met meer plezier en comfort gedragen en/of gebruikt.


Ons bezoeken


U kunt een afspraak maken om ons te bezoeken in onze showroom in De Meern. Daar staan we u graag te woord. Of u zoekt ons op in Izmir? Onze klanten vinden het een plezier om de rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam te nemen en kennis te maken met de omgeving en cultuur van Izmir en daarbij voor een zakelijke ontmoeting onze productiefaciliteit te bezoeken. U bent altijd welkom!

Orimpex Tekstil
Orimpex Tekstil

Contact

Orimpex Tekstil

Orimpex Organic Textiles

AOSB 10040 sok No:28

Çiğli - İZMİR / TURKEY

+90 0( 232 ) 431 02 76

info@orimpex.com.tr

NAAM *
TELEFON *
EMAIL *
ADRES *
LAND *
ONDERWERPEN *
WEBSITE
Volg Ons Op Sociale Media